Vlees aanbieding voor de horeca

Culi-Vers levert als groothandel de beste kwaliteit vlees en vleeswaren voor de horeca, bedrijven en restaurants. Toch slagen we er wekelijks in om een aantal vlees- en bijproducten in de aanbieding te zetten. Op deze pagina vindt u deze wekelijkse acties en vlees aanbiedingen. Wilt u vlees, vleeswaren of andere producten bij ons bestellen, neem dan gerust contact met ons op!

 

Culi-knaller week 25 (17 juni t/m 22 juni 2019)

Download de Culi-Knaller voor week 25 als PDF 

 

Culi-knaller week 24 (10 juni t/m 15 juni 2019)

Download de Culi-Knaller voor week 24 als PDF

Specials

Regelmatig komen wij met nieuwe producten, gerelateerd aan het seizoen of gewoon omdat het een geniale ingeving van een van onze slagers is. Deze specials worden bij de lancering flink onder de aandacht gebracht, maar zijn in principe het hele jaar verkrijgbaar. Hieronder een overzicht van de specials die de slagers van Culi-Vers ontwikkeld hebben. Klik op de afbeelding voor meer achtergrondinformatie!

 

     

Flat Iron Steak!

Flat iron steak is enorm populair op dit moment. Het is een stuk vlees dat uit de schouder van een rund komt en onderdeel is van de sukade. Lees verder...

BBQ VLEES PRIJZEN

 

 


Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.