Vleesgroothandel Culi-Vers | Vleesleverancier in Noord-Nederland

Vleesgroothandel

Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is. Als vleesleverancier kunnen wij dan ook snel leveren indien dat nodig is. Daarom zijn wij de vleesleverancier voor uw onderneming!

Sinds de start van onze vleesgroothandel in 2004 kennen wij een ongekende groei. Deze voorspoedige aanvang wordt gerealiseerd doordat alle medewerkers van Culi-Vers B.V. hun sporen ruimschoots verdiend hebben binnen hun vakgebied!

Medewerkers uitgelicht

 

Distributie en Verkoop

Bij Culi-Vers B.V. is het normaal dat u, omdat u met verse vleesproducten werkt, zo kort mogelijk voor de levering kunt bestellen. Dit houdt in dat het standaardassortiment wat u vandaag besteld morgen geleverd kunt krijgen. Bij onze verkoopafdelingen staan service, klantgericht en relatie hoog in het vaandel. U kunt onze verkoop rechtstreeks bellen om een bestelling te plaatsen of om advies te vragen. Ook hebben wij een verkoop buitendienst, die onderweg zijn om nieuwe klanten te verwerven, maar ook onze bestaande klanten adviseren en met raad en daad bijstaan.

Onze eigen wagens rijden 5 tot 6 dagen per week en uiteraard geschiedt dit volgens de richtlijnen van de huidige wetgeving wat inhoud dat wij logboeken bijhouden en dat onze auto’s gekoeld zijn. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen en een snelle levering garanderen voor onze klanten.

Doordat Culi-Vers B.V. samenwerking kent met diverse groothandels in het noorden van het land bestaat de mogelijkheid dat u via uw eigen groothandel producten van ons aangeleverd krijgt.

Johan Jeuring (foto) is eigenaar van Culi-Vers uit Eelde. Lees zijn verhaal op onze website

groothandel in vlees

Kwaliteit en Hygiëne

De naam Culi-Vers B.V. laat zich gemakkelijk vertalen in Culinair en Vers! Deze naam is dan ook niet zomaar gekozen. Wij weten door de jaren heen hoe een kwetsbaar product als vers vlees en vleeswaren behandeld dient te worden en kunnen u daarin tevens goed adviseren! Kwaliteit is meer dan alleen een goed product leveren. Het wordt mede bepaald door het materiaal, de kennis en de flexibiliteit van het bedrijf.

Om de groei van ons bedrijf op te vangen is in januari 2005 een nieuw pand op het industrieterrein bij de bloemenveiling in Eelde (Drenthe) betrokken.

Het bedrijf is compleet ingericht naar de hedendaagse wetgevingen van het HACCP en EEG erkenning. De RVV heeft ons op dit pand het EEG nummer 5115 toegekend.

Wij worden door diverse keurende instanties, waaronder het de Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees en externe bureaus, gecontroleerd wat u de garantie geeft dat er correct en hygiënisch gewerkt wordt. 

Naast de gevestigde controles voeren wij maandelijks ook nog eigen periodieke Agarcontroles uit. Deze controle doen wij in samenwerking met KBBL Wijhe.
De genomen monsters worden op rechthoekige plaatjes van 7 bij 2 cm. 24 uur in een mini oventje geïncubeerd zodat eventuele besmettingen zichtbaar worden. (zie foto)

vers voor de horeca

Rollades

Ideaal geschenk voor werknemers, klanten of relaties. De rollade is het relatiegeschenk voor de feestdagen!  Lees verder...

 

Vleespakket als kerstpakket

Een kerstpakket gevuld met vlees! Wie kan je daar niet blij mee maken? Bekijk de mogelijkheden. Lees verder...