Varkensvlees bestellen voor de horeca

Verschillende varkensvlees producten

Als groothandel voor de horeca levert Culi-Vers kwalitatief varkensvlees dat door gekwalificeerd personeel is klaargemaakt. Wij kunnen u het varkensvlees in verschillende snitten, gewichten en verpakkingen aanleveren, de mogelijkheid bestaat zelfs dat wij het vlees voor u garen. 

Als Groothandel in vlees en vleeswaren kunnen wij de horeca voorzien van veel verschillende soorten producten. Dit varieert van gehakt tot speenvarken en van saucijs tot pulled pork. Hieronder een klein overzicht van de verschillende soorten varkensvlees die wij leveren.

Varkens sate Speklappen
Spare ribs Slavinken
Cowboyvlees Varkens pulled pork
Hamlappen Varkensgehakt
Varkens rib roast Varkens saucijzen
Diverse worsten Houthakkerssteak
Diverse burgers Varkenslever
Karbonades Varkensnek
Varkenshaas Varkens shoarma
Varkens schnitzel Varkensrollade (half-om-half & procureur)
Varkensfilet Speenvarken

 

Meer informatie over varkensvlees 

Op de website van vlees.nl is weergegeven waar welk stuk vlees vandaan komt bij het varken. Daarnaast staan er veelgestelde vragen en lekkere recepten op.  Ga naar de pagina

 

Andere vleessoorten

Kippenvlees | Rundvlees | Barbecuevlees | Rollades |

Specials met varkensvlees

 

Varkens-rib-roast-groothandel-portioneren


Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.