Rundvlees bestellen voor de horeca

Verschillende rundvlees producten

Culi-Vers levert kwalitatief rundvlees aan de horeca, bedrijven en restaurants. Als ons vlees en vleeswaren wordt door gekwalificeerd personeel bereid. Wij kunnen u het rundvlees in verschillende snitten, gewichten en verpakkingen aanleveren. De mogelijkheid bestaat zelfs dat wij het vlees voor u garen. 

Als Groothandel in vlees en vleeswaren kunnen wij de horeca voorzien van veel verschillende soorten producten. Dit varieert van rundergehakt tot t-bone steak en van rundersaucijs tot runderrollade.

In het bijzonder noemen wij de biefstuk van de Simmentaler. Een middeleeuws vleesras dat is ontstaan uit een kruising tussen een groot Duits en een Zwitsers ras. Lees hier meer over dit vleesras

Hieronder een klein overzicht van de verschillende soorten rundvlees die wij leveren. 

Runder rib eye Runderhaas
Rundervink Runderlende
Runder muis (rosbief) Runder kogelbiefstuk (Simmentaler)
Rundergehakt Runder pepersteak
Runderrollade T-bone steak
Runder klapstuk (borst) Runder hamburger
Runder tournedo's Runder tong
Runder flat iron steak  

 

Neem nu contact op met Culi-vers voor de mogelijkheden of om direct vlees te bestellen.

 

Meer informatie over rundvlees 

Op de website van vlees.nl is weergegeven welke delen van het rund worden gebruikt voor de verschillende soorten vlees. Daarnaast staan er veelgestelde vragen en lekkere recepten op.  Ga naar de pagina

 

Andere vleessoorten

Kippenvlees | Varkensvlees | Barbecuevlees | Rollades |

 


Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.