Rollade in kerstpakket

Rollade in het kerstpakket

Wil jij je klanten of personeel een klein maar altijd gewenst geschenk/kerstpakket meegeven? Dan is een rollade het perfecte cadeau. Rollade is een luxe artikel, maar zeker betaalbaar. Culi-Vers is de vleesgroothandel die ambachtelijk gemaakte rollades levert. Ze worden met de hand geknoopt en zijn in verschillende gewichten te bestellen. De meeste rollades die wij maken zitten tussen de 1,2 en 1,5 kilo per stuk, worden vacuüm verpakt en kunnen in een luxe doos worden geleverd. Het ideale kerstgeschenk voor jouw relaties!

Culi-Vers heeft drie soorten rollades. Deze zijn ook leverbaar als variant voor één persoon. Deze weegt tussen de 200-250 gram. Deze 1-persoons rollade is ook perfect te combineren met andere vacuüm verpakte vleesproducten in een vleespakket (kerstpakket). Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Culi-Vers
Telefoon: 050-309 44 89
E-mail: info@culi-vers.nl 

 

Procureurrollade

De procureurollade is een mooie volle en gekruide rollade van de procureur. Dit is de nek van het varken en een mals en sappig stuk vlees. Deze rollade kost €6,75 per kilo.
Deze rollade is ook verkrijgbaar als 1-persoons variant.

 

Filetrollade

De filetrollade is gemaakt van varkensfilet. Deze soort wordt ook wel gevuld met champignons en kaas. Deze rollade kost €7,75 per kilo.
Deze rollade is ook verkrijgbaar als 1-persoons variant.

 

Half-om-half rollade

Mooie volle gekruide rollade met buitenom rundvlees en binnenin varkensvlees. Dit is de meest populaire rollade en een gebruikelijk product om cadeau te doen. Deze rollade kost €8,75 per kilo.

 

1-persoons rollade

De 1-persoons rollade is verkrijgbaar met verschillende vleessoorten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Rollade knopen

Bij Culi-Vers worden de rollades met de hand geknoopt. Dit is een traditionele methode waarbij elke knoop met de hand gelegd wordt door de slager. Door deze techniek oogt het product een stuk authentieker en krijgt het een chique uitstraling. Benieuwd hoe een rollade knopen in zijn werk gaat? Check onderstaande video waarin slager Willem een rollade knoopt.

Meer informatie nodig of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

Vleespakket als kerstpakket

Een kerstpakket gevuld met vlees! Wie kan je daar niet blij mee maken? Bekijk de mogelijkheden. Lees verder...

 

Vacuüm verpakt vlees

Wij leveren nagenoeg al onze producten in een vacuüm verpakking. Meer informatie...