Vleesgroothandel Culi-Vers | Vleesleverancier voor de horeca

Vleesgroothandel Culi-Vers is een vleesleverancier die gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Deze plaats geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland, zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is in Noord-Nederland. Zo leveren wij aan Schiermonnikoog, maar komen we ook in Hardenberg om verse vleesproducten te bezorgen. Sinds de start in januari 2004 kennen wij een ongekende groei. Deze wordt gerealiseerd door dat alle medewerkers van Culi-Vers B.V. hun sporen ruimschoots verdiend hebben binnen hun vakgebied, het slagersvak! 

 

Ruim assortiment Vlees- en vleeswaren

Culi-Vers levert de beste kwaliteit vlees- en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. Ons assortiment is hier op afgestemd. In onze eigen slagerij wordt vers vlees, van gerenommeerde slachterijen, door gekwalificeerd personeel verwerkt tot een kwaliteitsproduct dat vacuüm verpakt wordt aangeleverd. Benieuwd welke producten wij onder anderen leveren? Kijk eens op de pagina's van gevogelte, varkensvlees, rundvlees, rollades en barbecuevlees.

 

Vlees- en vleeswaren bestellen

Direct vlees of vleeswaren bestellen, snel en gemakkelijk:
Als klant van Culi-Vers kunt u via deze website snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Klik hier voor meer informatie. We hebben een ruim assortiment vlees en vleeswaren. Altijd vers en snel bezorgd! Wij kunnen als vleesleverancier dan ook snel schakelen met de klant!