Kippenvlees bestellen voor de horeca

Verschillende kip producten

Kip is wereldwijd een van de meest gegeten vleessoorten, het is vetarm en zeer eiwitrijk. Culi-Vers levert dit mooie stukje vlees aan de horeca, bedrijven en restaurants. Onze gekwalificeerde slagers bereiden het op elke gewenste manier voor u klaar. Zo kunnen wij u het vlees in verschillende gewichten en verpakkingen aanleveren. De mogelijkheid bestaat zelfs dat wij het vlees voor u garen. 

Als Groothandel in vlees en vleeswaren kunnen wij de horeca voorzien van veel verschillende soorten producten. Dit varieert van drumstick tot kipspies en van kipfilet tot halve kip. Hieronder een klein overzicht van de verschillende soorten kippenvlees die wij leveren.

Kip drumstick Kip shoarmareepjes
Kipsate Kippendij
Kipschnitzel Kip kebab
Kippenvleugels kippenlever
Kiphaasje Hele of halve kip
Maiskip filet Kip karbonade
Kip cordon bleu Kippengehakt
1-Persoons rollade Kiprollade

Heef u interesse in een van deze vleessoorten, of wilt u meer informatie over vlees of vleeswaren die wij leveren. Neem dan contact met ons op.   

 

Andere vleessoorten

Rundvlees | Varkensvlees | Barbecuevlees | Rollades |

 

Specials met kip


Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.