BBQ vlees bestellen voor de horeca

BBQ vlees

Op het moment dat de temperatuur in Nederland hoger en hoger wordt, gaat het BBQ-bloed van menig mens sneller stromen. Iedereen vliegt naar de supermarkt of gaat BBQ Vlees bestellen. Ook bedrijven en organisaties grijpen deze kans aan om met bijvoorbeeld het personeel of klanten gezamenlijk een hapje te eten. Onze klanten organiseren voor deze aangelegenheden de meest uitgebreide barbecues, inclusief salades en toebehoren. 

Culi-Vers is als specialist op het gebied van vers vlees en vleeswaren de ideale partner als het gaat om BBQ vlees. Met name de grote stukken vlees, zoals bijvoorbeeld een speenvarken of een stuk buikspek, zijn onze specialiteit. Uiteraard kunnen ook de hamburgers, spareribs, worstjes en spiesjes bij ons besteld worden.

Neem nu contact op met Culi-vers voor de mogelijkheden of om direct BBQ vlees te bestellen.

 

Gasbarbecue en materialen

Organiseert u regelmatig barbecues voor uw klanten? Voor onze vaste relaties beschikken wij over een aantal gasbarbecues die ter bruikleen gebruikt mogen worden.
Naast de barbecue hebben wij ook een grote koekenpan met een doorsnede van 1 meter. Ideaal voor het maken van paella of het bakken van bijvoorbeeld hamburgers en uien. Ook kan een spit geleverd worden voor het grillen van een speenvarken of een stuk buikspek.

Neem nu contact op met Culi-vers voor de mogelijkheden.

 

Andere vleessoorten

Kippenvlees | Rundvlees | Varkensvlees | Rollades |

 

BBQ NIEUWS

Op onze website wordt regelmatig geschreven over barbecueën en BBQ-vlees. Hieronder een overzicht van de meest relevante artikelen.

- BBQ Infographic met leuke feitjes weetjes

- In gesprek met Harold Uringa van Mercurius Catering

- Het barbecue seizoen komt er aan!

 

Samenwerking VHC Actifood

Met ingang van 1 juli zal Culi-Vers geïntegreerd worden binnen VHC Actifood

Lees verder...


Voedingswaarde

klik hier om de voedingswaarde van onze producten op te zoeken