Onze vleesproducten voor de horeca

Vleesgroothandel Culi-Vers B.V. laat zich gemakkelijk vertalen in Culinair en Vers. Een fijne keuken werkt zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Basic koken geeft een verfijnder eindresultaat, minder smaakvervlakking en geeft de vakspecialist meer mogelijkheden om creatief om te gaan met voeding!

Ons assortiment is hierop afgestemd. Zo hebben we niet alleen eigen fabrikaat van gegaarde spare ribs en regionale streekproducten als nagelholt, gedroogde schenk, droge worst en grillworst. Maar kopen wij ook vleeswaren, salades, kaas, kruiden en bijvoorbeeld sauzen van diverse vooraanstaande fabrikanten in binnen en buitenland. Hierdoor kunnen wij u een breed pakket aanbieden van verse producten en bijartikelen.

 

Vers vlees

In onze eigen slagerij wordt vers vlees, van gerenommeerde slachterijen, door gekwalificeerd personeel verwerkt om zo een constante kwaliteit te waarborgen. De jarenlange ervaring van zowel onze vakmensen aan de tafel als onze adviseurs maken het mogelijk om samen met u een uitgebreid en persoonlijk assortiment samen te stellen voor uw keuken.

Benieuwd welke vleesproducten wij onder anderen leveren? Kijk eens op de pagina's van gevogelte, varkensvlees, rundvlees, rollades en barbecuevlees.

Vers Vlees

Verschillende soorten vlees
Als vleesgroothandel hebben wij een ruim assortiment in rundvlees, varkensvlees, kippenvlees, lamsvlees, kalfsvlees en gevogelte en wild. Wij kunnen u het vlees in verschillende snitten, gewichten en verpakkingen leveren en de mogelijkheid bestaat zelfs dat wij het vlees voor u garen. Al deze vleesprodukten worden in onze eigen slagerij door deskundig vakpersoneel verwerkt. Ons assortiment op het gebied van vlees is te ruim bemeten om het punt voor punt te benoemen. In principe kunnen wij alle produkten van appel tot zwezerik leveren naar uw wens en specificatie. Heeft u een vraag ten aanzien van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Vleesproducten naar uw wens
In principe kunnen wij alle produkten van appel tot zwezerik leveren naar uw wens en specificatie. Wij kunnen u optimaal bijstaan voor a la carte en plate’s, daarbij willen wij u ook graag wijzen op de mogelijkheid van het barbecuen binnen de horeca. Indien wij toch iets tegenkomen wat voor ons nieuw is, dan zullen wij graag met u meedenken om dit product gestalte te geven. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Neem gerust contact met ons op.

vlees

Vleeswaren

Vleeswaren, producten met ongekende mogelijkheden. Zowel als voor- en nagerecht te gebruiken, maar de laatste tijd kom je het ook steeds vaker tegen als bestanddeel van het hoofdgerecht. Als je kijkt naar het brede assortiment vleeswaren is dit ook niet zo verwonderlijk! Wij kunnen u een grote varia aan vleeswaren, of zoals wij het ook wel noemen verswaren, aanbieden. Naast onze eigen productie van streekproducten, betrekken wij artikelen van gerenommeerde fabrikanten voor het algemeen assortiment.

Verschillende soorten vleeswaren
Wij zijn bekend met de import van Spaanse en Italiaanse vleeswaren, waarbij de olijven en tapas een steeds belangrijker rol gaan spelen. Ook buitenlandse en Hollandse kaassoorten worden steeds populairder bij horeca en vakspecialist. Sauzen, salades en rauwkosten van diverse merken en desgewenst vers, mogen natuurlijk niet ontbreken in het versassortiment. Naast onze grote verscheidenheid aan verse producten hebben wij ook een ruim diepvriesassortiment zoals vlugklaar artikelen, barbecueprodukten en een mini assortiment voor gourmet en mixed grill.

vleeswaren

Samenwerking VHC Actifood

Met ingang van 1 juli zal Culi-Vers geïntegreerd worden binnen VHC Actifood

Lees verder...


Voedingswaarde

klik hier om de voedingswaarde van onze producten op te zoeken