Nieuws

Maandspecial: Deutsche Gurke Rolle

De nieuwe maandspecial is geïnspireerd op de Oktoberfeesten in Duitsland. Onze slager en productontwikkelaar Willem ging aan de slag en kwam met de Deutsche Gurke Rolle. Een rolletje van de Varkensnek met daarin rookspek, mosterd, gewelde uitjes en augurk. Door de zuren van de augurk en de mosterd wordt het varkensvlees heerlijk mals. De combinatie met het spek en de uitjes zorgt er voor dat het geheel een grote verassing wordt.

De Deutsche Gurke Rolle past samen met een wijnsausje perfect bij aardappels en groente. En voor de prijs hoef je het niet te laten, per kg kost dit product €7,98. Eén rolletje weeg ongeveer 150-200 gram.

De in plakken gesneden varkensnek wordt ingesmeerd met mosterd waarna de rookspek erop gelegd wordt.

Op de spek komen de gewelde uitjes te liggen met de augurk. Dit geheel wordt ingerold en vastgezet met een prikker. 

Eenmaal gebakken ziet het er dan zo uit!

Mail ons of bel met 050-309 44 36

 

Eerdere specials (en nog steeds verkrijgbaar)

Boeren Winterworst
Gevulde Kipfilet
Simmentaler rundvlees
- Filetto di Parma
Lamsspies


Nieuwsoverzicht

Rollades

Ideaal geschenk voor werknemers, klanten of relaties. De rollade is het relatiegeschenk voor de feestdagen!  Lees verder...

 

Vleespakket als kerstpakket

Een kerstpakket gevuld met vlees! Wie kan je daar niet blij mee maken? Bekijk de mogelijkheden. Lees verder...

 

Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.