Nieuws

Paasspecial: Gevulde kipfilet met stroganoffkruiden

Het voorjaar zit er nu echt aan te komen. Dit heeft onze slagers geïnspireerd bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo is het idee ontstaan om een kipfilet te vullen met kippengehakt, gehakt wat gekruid is met stroganoffkruiden. Vervolgens is de filet gewikkeld in een plakje spek.

Deze special is ideaal om rond de paasdagen te serveren en wordt vers geleverd.

Kosten? De actieprijs per kilo is slechts €8,50

 

Hoe wordt dit product gemaakt? 

Tijdens het productieproces is er een korte video gemaakt waarin te zien is hoe de kipfilet gevuld word. Bekijk de video op onze Facebookpagina of hieronder. Vind je dit leuk? Klik dan op het duimpje! 

 

Productfoto

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op! 

 

Eerdere specials (en nog steeds verkrijgbaar)

Flat Iron Steak
Deutsche Gurke Rolle
Simmentaler rundvlees
- Filetto di Parma
Lamsspies


Nieuwsoverzicht

Flat Iron Steak!

Flat iron steak is enorm populair op dit moment. Het is een stuk vlees dat uit de schouder van een rund komt en onderdeel is van de sukade. Lees verder...

Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.