Nieuws

Een rollade als geschenk

Wil jij je klanten of personeel een klein geschenk meegeven met de feestdagen? Dan is een rollade het perfecte relatiegeschenk. Rollade is een luxe artikel, maar zeker betaalbaar. Culi-Vers biedt daarom drie mooie rollades aan; De Procureur rollade, filet rollade en de half-om-half rollade. Deze ambachtelijk gemaakte rollades worden met de hand geknoopt en zijn in verschillende gewichten te bestellen. De meeste rollades die wij verkopen zitten tussen de 1,2 en 1,5 kilo per stuk en worden vacuüm verpakt. Ideaal om cadeau te doen!

 

Procureurrollade

De procureurollade is een mooie volle en gekruide rollade van de procureur. Dit is de nek van het varken en een mals en sappig stuk vlees. Ook verkrijgbaar als 1-persoons variant.

 

Filetrollade

De filetrollade is gemaakt van varkensfilet. Deze soort wordt ook wel gevuld met champignons en kaas. Ook verkrijgbaar als 1-persoons variant.

 

Half-om-half rollade

Mooie volle gekruide rollade met buitenom rundvlees en binnenin varkensvlees. Dit is de meest populaire rollade en een gebruikelijk product om cadeau te doen.

 

1-persoons rollade

Als variant kan er ook een 1-persoons rollade gemaakt worden. Deze weegt dan tussen de 200-250 gram. Dit is ook perfect te combineren met andere vacuüm verpakte vleesproducten in een vleespakket (kerstpakket). De 1-persoons rollade is verkrijgbaar met verschillende vleessoorten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Rollade knopen

Bij Culi-Vers worden de rollades met de hand geknoopt. Dit is een traditionele methode waarbij elke knoop met de hand gelegd wordt door de slager. Door deze techniek oogt het product een stuk authentieker en krijgt het een chique uitstraling. Benieuwd hoe een rollade knopen in zijn werk gaat? Check onderstaande video waarin slager Willem een rollade knoopt.

Meer informatie nodig of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Check deze pagina om te lezen hoe je rollades bewaart, invriest, ontdooit en bereid.

 


Nieuwsoverzicht

Rollade als relatiegeschenk

Ideaal geschenk voor werknemers, klanten of relaties. De rollade is het relatiegeschenk dat het hele jaar gewaardeerd wordt! Lees verder...

Over Culi-Vers
Culi-Vers is een groothandel in vlees en vleeswaren. We leveren de beste kwaliteit vlees en vleeswaren aan de horeca, bedrijven en restaurants. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Eelde in de kop van de provincie Drenthe. Eelde geeft goede uitvalsmogelijkheden voor de noordelijke provincies zodat een snelle en adequate levering gewaarborgd is.