Nieuws

Samenwerking VHC Actifood per 1 juli

Met ingang van 1 juli zal Culi-Vers geïntegreerd worden binnen VHC Actifood. Een groothandel met een ruim assortiment dat zich de laatste tijd toespitst en concentreert op een ongekend vers centrum. Vanuit dit vers centrum kunt u groente, vis en vlees betrekken om zo de traditionele keuken goed te kunnen bedienen.


Daarnaast loopt er een project waarbij in eigen beheer en op eigen grond een ruim assortiment biologische groente en fruit gekweekt wordt. Ook is er een samenwerking gestart met een stal voor een eigen assortiment biologisch vlees. Dit alles gebeurt onder toezicht van de SKAL (toezichthouder biologische producten), wat u een garantie en een waarborg biedt van kwaliteit en echtheid! Een unicum in de branche en als groothandel de enigste in z’n soort!

Wij zijn dan ook trots dat wij daaraan kunnen bijdragen. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via de bekende weg! 

En het aller mooiste; Onze mensen blijven als vanouds voor u klaar staan. Voor een luisterend oor, een goed gesprek, vragen, advies, ondersteuning, onze vakkennis en expertise, soepel beleid, toegankelijkheid, snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit, eerlijke prijzen en natuurlijk omdat ze zo goed voor u zijn! Wij blijven uw vaste contactpersoon!

Vanaf maandag 2 juli komt deze bus bij u lang voor uw bestelling! Deze website zal per 1 september doorverwijzen naar de site van VHC Actifood.
 
Johan Jeuring, Culi-Vers